Järelmaks

HyBa – mugav alternatiiv traditsioonilisele järelmaksule

VÕRDLUS: HyBa vs järelmaks

HyBA CREDIT on uus finantsteenus, mis on kokku pandud järelmaksu, krediitkaardi ja väikelaenu parimatele omadustest. See on igati paindlik ja mugav alternatiiv klassikalisele järelmaksule.

Vaata tabelist suuremaid erinevusi HyBa CREDIT krediidikonto ja traditsioonilise järelmaksuteenuse vahel.

HYBA CREDIT
JÄRELMAKS

Krediidilimiit

Kuni 4000 €

Kuni 10 000 €

Ostukohad

Kõik ostukohad

Piiratud arv kaupmehi

Intressi arvutamine

Laenujäägilt

Tihti ostusummast

Lepingutasu

Ei ole

Võib esineda

Lisatasud

Ei ole

Võib esineda

Tagasimakseperiood

Paindlik

Fikseeritud

Väljamakse

Kliendi arveldusarvele

Otse kaupmehele

Taotlemine

Kaupluse kassas

Vähem intressi ja suurem paindlikkus

Traditsioonilise järelmaksu korral tuleb intressi ja muudesse kuludesse lähemalt süüvida, eriti kui intressimäär tundub esmapilgul soodne. On järelmaksu teenuseid, kus intressi tuleb tasuda kogu summalt, mitte pidevalt kahanevalt jäägilt.

HyBa CREDIT’i korral on üheselt selge – konto avamise ja raha tagavarana hoidmisel ühtegi lisakulu ei kaasne. Intressimäär al 1,5% kuus laenujäägilt rakendub ainult kasutusse võetud summale. See tähendab, et klient maksab intressi vaid juhul kui limiiti kasutatakse. Vaba limiidi mitte kasutamine rahalisi kohustusi kaasa ei too.

HyBa CREDITI paindlikud lahendused laienevad ka tagasimakseperioodile, mis traditsioonilise järelmaksu fikseeritud lepingu kõrval võimaldab tagasimakseperioodi pikendada kuni 60 kuuni. Minimaalne osamakse suuruseks on 1/60 kasutusse võetud krediidist + kogunenud intress kasutatud aja eest. 

Puudub lepingutasu ja muud kõrvalkulud

Kui järelmaksu sõlmimisega kaasneb harilikult lepingutasu, siis HyBa CREDIT krediidikonto saad avada tasuta. Krediidikontol puudub igakuine hooldustasu – seniks kuni kontolt raha kasutatud pole, ei pea sa ühegi lisakulu pärast muretsema. Lihtne!

Lisaks tasub järelmaksu taotlemise eel uudistada, kas ja missugused hooldus- või kuutasud lepingu kõrval veel kaasnevad. Tihti on järelmaksu madalate intresside tasakaaluks üsna kopsakad kaasnevad hooldustasud. Ka järelmaksu varasem tagastamine võib tähendada järjekordseid kulusid, millest tasub enne lepingu sõlmimist ülevaade saada.

Järelmaksust rohkem vabadust

Kui järelmaksuga makstes tuleb erinevate toodete ostmiseks sõlmida igas poes uus järelemaksuga seotud krediidileping, siis HyBa’ga on ostlemine palju kergem. HyBa CREDIT krediidikonto juures on mugav ühekordne taotlemine ja tähtajatu leping. Nii on sinu krediidikonto alati avatud ning vajadusel saad oma limiidi eest kiiresti tasuda ootamatute kulutuste eest mistahes valdkondades – näiteks täna maksta hambaarsti teenuse ja juba homme autoremondi eest.

Samuti ei pruugi kõigil teenustel ja toodetel soodsatel tingimustel järelmaksu võimalust olla. Nii saad HyBa abil osta uue jalgratta või elektritõuksi näiteks välisriigi poest, kus järelmaksu võimalus oleks sootuks puudunud.

Keerulises olukorras ei ole tarvis lisastressi mõtlemaks, kas ja mis tingimustega järelmaksu ma kust saan. HyBa CREDIT krediidikonto kehtib samadel tingimustel ja sobib praktiliselt igaks ootamatuks otstarbeks kui natuke jääb rahast puudu.

HyBa – universaalne finantsteenus

Lisaraha vajadusel või ootamatute kulutuste ilmnemisel tasub olla teadlik endale võimalikest lahendustest, sh varasemalt tuttavate lahenduste, nagu järelmaks, alternatiividest. Tihti võibki uudsem ja innovaatilisem võimalus olla mitte ainult mugavam, aga ka soodsam.

HyBa CREDIT krediidikonto on justkui vaba kasutusega personaalne virtuaalne krediitkaart, mis võib nii mõnelgi puhul kaaluda üle klassikalise järelmaksu tingimused just oma paindlikkuse, kiiruse ja kasutajasõbralikkusega. Tegemist on universaalnse finantsteenusega, mis ühendab endas järelmaksu, väikelaenu ja krediitkaardi parimad omadused.

Vajadusel küsi lisainfot HyBa klienditoest telefonil +372 600 2021 või saada e-kiri aadressile info@hyba.ee.

Raha pangakontole hetkega!

HyBa CREDIT võimaldab sul taotleda krediidilimiiti kuni 4000 € ulatuses. Intressi maksad vaid kasutatud summalt

Haldustasud puuduvad!

Libero nibh at ultrices torquent litora dictum porta info switch@info.com

Getting started is easy

Start connecting your payment with Switch App.